Kontaktirajte nas telefonom: 00 385 99 734 5772

ili putem elektronske pošte: info@vacadanekretnine.com

Kutak u kojem smo posvećeni specifičnim recentnim upitima klijenata

Potražujemo velike građevinske parcele i ekskluzivne stambene objekte uz more:

U sklopu projekta suradnje sa inozemnim partnerima, potražujemo veće građevinske parcele i luksuzne stambene objekte. U obzir dolaze nekretnine na čitavom obalnom području Dalmacije, naravno uz pretpostavku da se radi o nekretninama sa potpunom vlasničkom dokumentacijom i pripadajućim dozvolama.

 

Kamena kuća sa dvorištem u blizini mora:

Potražujemo nekretninu sa pripadajućom parcelom u blizini mora. Tražena nekretnina bi trebala biti smještena na području Zadra ili južnije. Okvirni budžet za kupnju tražene nekretnine iznosi 100 000 eura, a u obzir dolaze i nekretnine koje zahtijevaju manji proces adaptacije. Stambeni objekt bi trebao biti smješten u blizini urbanog naselja, odnosno komercijalnih sadržaja. Prednost imaju kamene kuće u prvom ili drugom redu od mora.

 

Kuća sa pripadajućom parcelom na otoku Braču:

Potražujemo kuću sa pripadajućom okućnicom i vrtom. Lokacija tražene nekretnine su mjesta Supetar, Sutivan i Mirca, a okvirni budžet 300 000 eura.

 

Obiteljska kuća na otoku Ugljanu:

Potražujemo obiteljsku kuću sa okućnicom na otoku Ugljanu. Nekretnina bi trebala biti smještena u blizini trajektne luke, a okvirni budžet za traženu nekretninu je 150 000 eura.

 

Zamjena stana u Zagrebu za nekretninu na Jadranu:

Potražujemo građevinsko zemljište ili stambeni objekt za adaptaciju koji bi se mijenjao za stan u Zagrebu ( Klara) površine 60 m2. Oglašavana cijena stana u novogradnji je 90 000 eura, pa bi tražena nekretnina trebala biti slične vrijednosti. Tražena lokacija nekretnine je obalni dio Hrvatske sjevernije od Vodica.

 

Zamjena kuće u Zagrebu za kuću u Dalmaciji:

Potražujemo kuću u obalnom dijelu Dalmacije ( prednost južna Dalmacija, prvenstveno otok Korčula) koja bi se mijenjala za kuću u Zagrebu ( Podsused). Oglašavana cijena kuće u Zagrebu je 120 000 eura, pa bi opisana nekretnina trebala biti slične tržišne vrijednosti. 

 

Zamjena kategorizirane kuće za odmor u mjestu Katuni za nekretninu u Zagrebu:

Potražujemo nekretninu u Zagrebu koja bi se mijenjala za prizemnicu u novogradnji smještenu u mjestu Katuni. Oglašavana cijena nekretnine za odmor je 130 000 eura, pa bi nekretnina u Zagrebu trebala biti iste ili više vrijednosti. Kuća za odmor je lijepo namještena te smještena u blizini priključka na autocestu A1 Zagreb - Split - Dubrovnik i plaža Makarske rivijere.

Pošaljite upit