Kontaktirajte nas telefonom: 00 385 99 734 5772

ili putem elektronske pošte: info@vacadanekretnine.com

Kutak u kojem smo posvećeni specifičnim recentnim upitima klijenata

Potražujemo velike građevinske parcele i ekskluzivne stambene objekte uz more:

U sklopu projekta suradnje sa inozemnim partnerima, potražujemo veće građevinske parcele i luksuzne stambene objekte. U obzir dolaze nekretnine na čitavom obalnom području Dalmacije, naravno uz pretpostavku da se radi o nekretninama sa potpunom vlasničkom dokumentacijom i pripadajućim dozvolama.

 

Stanovi u Zagrebu i Splitu:

Za klijente iz baze podataka potražujemo više stanova u Zagrebu i Splitu.

 

Apartman u neposrednoj blizini trajektne luke:

Potražujemo apartman smješten u neposrednoj blizini trajektne luke, odnosno u zoni hoda. Preferirane lokacije su otoci Brač, Hvar i Šolta. Okvirni budžet za kupnju nekretnine je 100 000 eura.

 

Kuća ili apartman za korištenje u turizmu:

Potražujemo kuću ili apartman za korištenje u turizmu. Nekretnina bi trebala biti smještena između Splita i Makarske, a predviđeni budžet za nekretninu iznosi 100 000 eura.

 

Zamjena stana u Zagrebu za nekretninu na Jadranu:

Potražujemo građevinsko zemljište ili stambeni objekt za adaptaciju koji bi se mijenjao za stan u Zagrebu ( Klara) površine 60 m2. Oglašavana cijena stana u novogradnji je 90 000 eura, pa bi tražena nekretnina trebala biti slične vrijednosti. Tražena lokacija nekretnine je obalni dio Hrvatske sjevernije od Vodica.

 

Zamjena kuće u Zagrebu za kuću u Dalmaciji:

Potražujemo kuću u obalnom dijelu Dalmacije ( prednost južna Dalmacija, prvenstveno otok Korčula) koja bi se mijenjala za kuću u Zagrebu ( Podsused). Oglašavana cijena kuće u Zagrebu je 120 000 eura, pa bi opisana nekretnina trebala biti slične tržišne vrijednosti. 

 

Obiteljska kuća na širem području Biograda na Moru:

Klijent potražuje obiteljsku kuću sa dvorištem na širem području Biograda na Moru. U obzir dolazi i sjevernija lokacija, odnosno mjesta Sveti Filip i Jakov i Sukošan. Nije nužno da je nekretnina u neposrednoj blizini mora, iako je prednost barem djelomičan pogled na more. Okviran predviđeni budžet za nekretninu je 150 000 eura.

Pošaljite upit