Kontaktirajte nas telefonom: 00 385 99 734 5772

ili putem elektronske pošte: info@vacadanekretnine.com

Kutak u kojem smo posvećeni specifičnim recentnim upitima klijenata

Atraktivne nekretnine na obali i blizini mora

U sklopu suradnje sa više inozemnih partnera, potražujemo veći broj atraktivnih nekretnina na obali ili blizini mora. U obzir dolaze sve vrste nekretnina sa komercijalnim i stambenim potencijalom.

Dvije kuće novije gradnje - prvi red od mora

Klijenti potražuju dvije kuće novije gradnje, smještene u neposrednoj blizini mora, odnosno prvi red od mora. U obzir dolaze nekretnine na čitavom području Jadrana.

Stan na širem području grada Splita - okvirni budžet 100 000 eura

Potražujemo funkcionalan stan na širem području grada Splita. Nekretnina mora biti funkcionalna i pogodna za najam. Lokacija sa dobrom prometnom povezanošću je preduvjet, a u obzir dolaze i nekretnine manje stambene površine.

Dvosoban stan u stambenoj zgradi sa bazenom - Mlini ili Srebreno 

Klijent je u potrazi za dvosobnim stanom u Mlinima ili Srebrenom. Idealna nekretnina je dvosoban stan u novijoj stambenoj zgradi sa pogledom na more. Prednost imaju nekretnine opremljene bazenom.

Kuća u blizini mora ( šire područje Splita, Trogir, Čiovo) - 120 000 eura

Klijent potražuje kuću na području Splitsko - dalmatinske županije, a idealna lokacija je područje Splita, Trogira ili Čiova. Prednost nekretninama čija lokacija pruža komercijalni komercijalni potencijal, a u obzir dolaze i kuće koje zahtijevaju adaptaciju ili dovršetak gradnje.

Stan u Zagrebu ( dnevna soba + odvojena spavaća soba) - 55 000 eura

Navedena nekretnina bi trebala biti smještena u tramvajskoj zoni te je poželjno da se ne nalazi u suterenu ili prizemlju stambene zgrade. Prednost nekretninama u istočnom ili zapadnom dijelu grada.

Kuća na području Zagreba - 100 000 eura

Potražujemo kuću sa dvorištem na području Zagreba.  Okvirni budžet za funkcionalnu nekretninu je 100 000 eura.

Zagreb, dvosoban stan  - 100 000 eura

Potražujemo dvosoban stan minimalne površine 50 m2. Prednost nekretninama smještenim u stambenoj zgradi novije gradnje na istoku ili zapadu grada. Nužna je dobra prometna povezanost linijama gradskog prijevoza - prednost stanovima na nižim katovima, a suteren i mansarda su isključeni

Knežija ili Trešnjevka - manji stan u neposrednoj blizini tramvajske linije

Klijent potražuje manji stan okvirne površine 40 m2. Nekretnina mora biti smještena u blizini tramvajske linije te u stambenoj zgradi novije gradnje. Suteren, prizemlje i zadnji kat isključeni, a okvirni budžet za kupnju nekretnine je 100 000 eura.

Zagreb, manji stan sa komercijalnim potencijalom u centru grada - 120 000 eura

Klijentica traži stan na atraktivnoj lokaciji u centru grada. Nekretnina bi se koristila za najam, a okvirni  budžet za navedenu nekretninu iznosi 120 000 eura.

Zagreb, garsonijera ili jednosoban stan u blizini Filozofskog fakulteta

Potražujemo garsonijeru ili jednosoban stan u blizini filozofskog fakulteta. U obzir dolaze nekretnine koje nisu smještene u suterenu ili potkrovlju stambene zgrade.

Zagreb, stan u tramvajskoj zoni - 70 000 eura

Klijent potražuje stan minimalne površine 40 m2 u tramvajskoj zoni. Stan ne smije biti smješten u suterenu stambene zgrade, a u obzir dolaze i nenamještene nekretnine.

Zagreb, Donji grad, prostrani stan na mirnoj lokaciji - 200 000 eura

Potražujemo stan površine 85 - 100 m2 smješten na mirnoj lokaciji. Nekretnina mora biti opremljena balkonom i liftom, a okvirni budžet za navedenu nekretninu je 200 000 eura.

Zagreb, dvosoban stan u zoni tramvaja - 95 000 eura

Klijentica potražuje dvosoban stan u tramvajskoj zoni. Okvirna površina tražene nekretnine je 55 m2 ( prizemlje i suteren isključeni). Okvirni budžet za kupnju  nekretnine je 95 000 eura.

Pošaljite upit