Kontaktirajte nas telefonom: 00 385 99 734 5772

ili putem elektronske pošte: info@vacadanekretnine.com

Pretrazi nekretnine
Poredaj po: Redoslijed:
Rezultati pretrage
1.jpg
Struge, stara ruševna kamena kuća po iznimno povoljnim uvjetima

Struge, prodaje se ruševna kamena kuća po iznimno povoljnim uvjetima. Nekretnina je smještena na atraktivnoj lokaciji, odnosno u blizini Ploča, Metkovića i priključka na autocestu A1.


12000€ Struge
IthZygjkAv5o-2833114.jpeg
Tomašnica, vikendica uz rijeku Dobru po iznimno povoljnim uvjetima

Renovirana vikendica sa pripadajućom okućnicom po iznimno povoljnim uvjetima. Iskoristite priliku i investirajte u ovu iznimnu nekretninu smještenu u unikatnom prirodnom položaju, kao i izvrsnom prometnom položaju.


13000€ Tomašnica

Kupres, Zlosela, vikendica u divnom prirodnom ambijentu po jako povoljnim uvjetima

Iznimno zanimljiva ponuda, vikendica u mjestu Zlosela po odličnim uvjetima. Nekretnina se nalazi u blizini poznatog ski centra, a stoljetni bor smješten u dvorišnom prostoru je fragment neodoljivog prirodnog okruženja.


20000€ Kupres, Zlosela
6.jpg
Zmijavci, stara kamena kuća po iznimno povoljnim uvjetima

Zmijavci, prodaje se stara kamena kuća po iznimno povoljnim uvjetima. Nekretnina je smještena na lijepoj i mirnoj lokaciji.


22000€ Zmijavci
3.jpg
Imotski, Podosoje, kamena kuća na mirnoj i izdvojenoj lokaciji

Imotski, Podosoje, prodaje se kamena kuća sa dvorištem smještena na mirnoj i lijepoj lokaciji. Nekretnina ima iznimnu komercijalnu i rezidencijalnu vrijednost, a u prodaji je po iznimno povoljnoj cijeni.


35000€ Podosoje
kuća 1.jpg
Donji Vinjani, kuća sa pripadajućom parcelom po iznimno povoljnoj cijeni

Donji Vinjani, prodaje se funkcionalna kuća sa lijepom parcelom po iznimno povoljnoj cijeni. Moguća je kupnja u paketu sa vinogradom i građevinskim zemljištem, odnosno sa više poljoprivrednih parcela.


40000€ Donji Vinjani
Kuća 3.jpg
Glavina Donja, prostrana obiteljska kuća sa gospodarskim objektima i građevinskim zemljištem

Glavina Donja, prodaje se obiteljska kuća sa pomoćnim gospodarskim objektima i građevinskim zemljištem. Nekretnina se nalazi na atraktivnoj lokaciji i u prodaji je po povoljnoj cijeni.


45000€ Glavina Donja

Kupres, kuća sa okućnicom u neposrednoj blizini skijališta

Kupres, prodaje se kuća izgrađena na tri etaže po iznimno povoljnim uvjetima. Nekretnina se nalazi u prekrasnom prirodnom okruženju, sa poznatim ski centrom u neposrednoj blizini.


50000€ Kupres

Dubrava, Žuti breg, nedovršeni objekt sa dozvolom za dodatne dvije etaže

Zagreb,Dubrava, Žuti breg, nedovršeni objekt u prodaji po povoljnim uvjetima. Nekretnina ima dozvolu za izgradnju dodatne dvije etaže.


65000€ Zagreb, Žuti breg 3
Pizinovac 2.JPG
Pižinovac, kuća sa dvorištem na lijepoj i mirnoj lokaciji u blizini mora

Pižinovac, prodaje se kuća sa dvorištem smještena na mirnoj lokaciji. Nekretnina se nalazi u blizini mora, a u prodaji je po iznimno povoljnoj cijeni.


73000€ Pižinovac
rsz_4.jpg
Imotski, kuća u izgradnji sa dvorištem smještena na mirnoj lokaciji

Imotski, prodaje se kuća u izgradnji smještena na lijepoj i mirnoj lokaciji. Nekretnina je u prodaji sa pripadajućim dvorišnim prostorom.


85000€ Put Gaja
unnamed (1).jpg
Šolta, nedovršena kuća sa prostranom parcelom smještena na iznimno atraktivnoj lokaciji

Šolta, Rogač, prodaje se nedovršena kuća sa prostranom parcelom. Nekretnina se nalazi na iznimno atraktivnoj lokaciji i dovršetkom gradnje će zasigurno ostvariti visoku vrijednost.


99000€ Rogač