Kontaktirajte nas telefonom: 00 385 99 734 5772

ili putem elektronske pošte: info@vacadanekretnine.com

O nama

 

Osnovana u Vinjanima Gornjim, 2014.g. - Vacada j.d.o.o je tvrtka ovlaštena za poslove posredovanja u prometu nekretninama, te je upisana u Registar posrednika u prometu nekretninama, koji se vodi u Hrvatskoj Gospodarskoj komori pod registarskim brojem 2/2015.

S obzirom na adresu sjedišta, naša misija je čvrsto određena idejom približavanja uspavanog tržišta nekretnina Dalmatinske Zagore globalnom tržištu, odnosno upoznavanja istog sa skrivenim i bogatim prirodnim, kulturnim i ostalim vrijednostima.

Naše područje djelovanja se prvenstveno bazira na tržištu nekretnina u Dalmaciji, šireći se prema ostalim geografskim cjelinama.

U suradnji sa širokom mrežom stručnih suradnika, nudimo Vam kompletnu pravnu, tehničku i svu ostalu pomoć potrebnu za uspješan nastup na tržištu nekretnina.

Vođeni strogim i jasnim etičkim principima, potpuno smo profesionalno usmjereni na potrebe i zahtjeve svakog pojedinačnog klijenta.

Pratite naše aktivnosti, iskoristite sve prednosti suvremenog oglašavanja i dopustite si užitak poslovanja na globalno povezanom tržištu nekretnina.

S poštovanjem,

Direktor :

Zvonko Kukavica, dipl.oec.

 

Pošaljite upit